Погинуо мотоциклиста код Краљева

На магистралном путу Краљево-Рашка, код места Полумир, у 13.30 догодио се удес у којем је једна особа погинула, а два су лакше повређене под још неразјашњеним околностима.

У удесу у којем су учествовала два возила и мотоцикл, на лицу места је погинуо мотоциклиста док су особе које су повређене у својим возилима пребачене у Здравствени центар у Краљеву где им је указана помоћ.

Према информацијама које је доставио РТС-у директор Здравственог центра "Студеница" др Зоран Мрвић једно лице је након указане помоћи у хитној служби пуштено кући, док је једно лице са лакшим повредама у пределу врата задржано ради дијагностике.

Након тога биће утврђено да ли ће повређени бити задржан у болници ради даљег лечења.

У раним јутарњим часовима у насељу Рибница у Краљеву догодио се удес у којем су два лица задобила тешке телесне повреде.

Вук Вукчевић (1992) примљен на хирургији и задобио је прелом јагодичне (зигоматичне) кости. Милош Качаревић (1988) задобио је прелом десног ручног и скочног зглоба, саопштио је за РТС директор Здравственог центра у Краљеву.

Саобраћај је на том делу пута поново успостављен око 16.30.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи