Изгорела хала погона "Ентеријер Јанковић" у Новом Саду

Угашен пожар који је захватио једну од хала предузећа "Ентеријер Јанковић" у Индустријској зони у Новом Саду. Није било повређених, јавио је репортер РТС-а.

Око поноћи чула се јака експлозија, а ватра је, како је пренела РТВ, захватила лакирницу.

Пожар је гасило десетак ватрогасних екипа, а репортер РТС-а је јавио да се срушио кров зграде што је додатно комликовало акцију гашења.

Представница Прес службе новосадског МУП-а Милева Томић рекла је за РТС да је увиђај завршен и да се утврђују околности под којим је избио пожар. 

Иначе, предузеће "Ентеријер Јанковић" бави се производњом намештаја.

У марту прошле године у пожару у истом предузећу погинуо је деветнаестогодишњи радник из Ђурђева, док су двојица била повређена.

Тада је горела котларница, а погинули радник је покушао да угаси ватру. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи