Три несреће у Београду, шесторо повређених

У Београду је ноћас повређено шест особа у три саобраћајне незгоде, рекао је јутрос "Танјугу" Мирко Лутовац из Хитне помоћи.

У 19.23 на новосадском ауто-путу повређене су две жене од 22 и 50 година, које су превезене на ВМА, док је мушкарац од 50 година збринут, али је одбио да иде на ВМА.

У 20.58 у Булевару краља Александра повређена је жена од 24 године, коју је Хитна помоћ збринула и превезла на ВМА.

У 22.42 на ауто-путу за Шид код Змаја, две особе су повређене, мушкарац од 37 и жена од 33 године, који су превезени на ВМА.

Хитна помоћ имала је ноћас укупно 88 интервенција, од којих је 16 било на јавним местима, рекао је Лутовац.

У току јучерашњег дана, Хитна помоћ обавила је 128 интервенција, 48 на јавним местима, а догодиле су се четири саобраћајне незгоде, додао је Лутовац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво