Саша Поповић сведочио о пљачки своје куће

Власник "Гранд продукције" Саша Поповић и његова супруга Сузана сведочили су у Трећем основном тужилаштву у Београду у оквиру истраге против Војислава Стојчића, осумњиченог да је у марту ове године опљачкао њихову породичну кућу.

Саша и Сузана Поповић испитани су у својству сведока – оштећених, пошто се сумња да је Војислав Стојчић, син убијеног полицијског генерала Радована Стојчића Баџе, из њихове куће однео накит и сатове вредне око 100.000 евра, с оружаним листом на име Сузане Поповић.

С обзиром да је Поповић тврдио на саслушању да његови сатови вреде 145.000 евра, Тужилаштво му је дало рок од 15 дана да достави спецификацију сатова који су украдени, како би се евентуално обавило комисионо вештачење вредности, сазнаје Танјуг.

Стојчићева одбрана најавила је нове доказне предлоге, а тужилаштво ће одлучити о даљем току поступка.

Што се тиче саслушања Лепе Брене и осталих породичних пријатеља Поповића који су им долазили у кућу, тужилаштво ће тек одлучити да ли ће их позивати да сведоче.

Војислав Стојчић ухапшен је 16. августа и од тада се налази у притвору због опасности да би у кратком року могао да понови кривично дело, имајући у виду да је и раније осуђиван.

Стојчић је на саслушању негирао пљачку код Поповића и тужиоцу испричао да му је "све наместила полиција због оца" и да су му докази подметнути.

Међутим, Тужилаштво је донело наредбу о спровођењу истраге против њега којом га терети за кривично дело тешка крађа, за које је запрећена казна од две до 10 година затвора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи