Преврнуо се комби са мигрантима код Прешева, четворо повређених

Четворо миграната је повређено код села Жујинце у општини Прешево када се преврнуо комби који их је илегално превозио, јавља дописник РТС-а.

Полиција је, након обављеног увиђаја, саопштила да је комби из неутврђених разлога слетео са коловоза и ударио у зид.

У њему је у тренутку несреће било тринаесторо миграната.

Повређенима је указана помоћ у Здравственом центру у Врању, одакле је једна особа са тежим повредама упућена у Клинички центар у Нишу.

По налогу заменика тужиоца, осимњиченом Х. Б. из околине Прешева, који је илегално превозио мигранте, одређено је задржавање до 48 сати и биће саслушан.

Деветнаестогодишњак се терети да је починио кривична дела недозвољен прелаз државне границе, кријумчарење људи и тешка дела против безбедности саобраћаја.

Фонет је раније јавио да је повређено 14 особа када се преврнуо комби са избеглицама, који је из непознатих разлога ударио у стуб или бандеру.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи