Тежак судар на ауто-путу за Загреб, четворо повређених

Четири особе повређене су рано јутрос, нешто после пет сати, на ауто-путу одмах после Добановачке петље, у смеру ка Шиду.

Према првим, непотврђеним информацијама, до несреће је дошло када је возач БМВ-а, швајцарских регистарских ознака, ударио у "фолксваген" испред себе, а затим су заједно ударили у "фијат дукато".

"Фолксваген" је толико уништен да су ватрогасци морали да секу лим, како би извукли 40-годишњег возача, који је потом колима Хитне помоћи пребачен на одељење реанимације Ургентног центра.

У БМВ-у је лакше повређена десетомесечна беба која је превентивно, у пратњи мајке, пребачена у болницу у Тиршовој улици.

У "фијату" су лакше повређена два мушкарца, од 23 и 74 године.

Трећим возилом Хитне помоћи превезени су у Ургентни центар.

Полиција је обавила увиђај, а саобраћај на том делу пута био је успорен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво