Откривене лабораторије за узгој марихуане у Аустрији и Србији, ухапшено шест особа

У заједничкој акцији припадника Министарства унутрашњих послова Службе за борбу против организованог криминала, Полицијске управе у Новом Саду и аустријске полиције откривене су три лабораторије за узгој марихуане у вештачким условима, две у Аустрији и једна у Србији, и ухапшено шест особа.

У Бечу је ухапшено пет српских држављана И. Г. (1989) из Бачког Петровца, К. Г. (1986) и Н. Д. (1975) из Новог Сада, К. Д. (1986) из Београда и К. Д. (1980) из Чачка, док је истовремено у Србији ухапшен З. Г. (1964) из Бачког Петровца, саопштио је МУП.

У две илегалне лабораторије у Бечу пронађено је 1.211 биљака, као и опрема за узгој марихуане у вештачким условима, док је у Србији код З. Г., чији су синови И. Г. и К. Г. ухапшени у Бечу, пронађена још једна лабораторија са око 150 биљака и опремом.

Због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, З. Г. ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем тужилаштву у Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи