Шпанија, мушкарци из Србије ухапшени на плантажама марихуане

Полиција у Шпанији ухапсила је четворицу држављана Србије – дилера марихуане и од њих запленила 908 стабљика канабиса и 36 килограма осушене марихуане.

Како је известио шпански лист Вангуардија, ухапшени су старости од 28 до 46 година, а живе у Алмостеру у Тарагони.

Полицијска истрага о ухапшенима датира још од почетка 2017. године, када је полиција сазнала за могућност постојања плантажа марихуане сакривених у две куће у Каталонији.

Истрага је, како се наводи, довела до групе мушкараца српског порекла која је одржавала плантаже и организовано се бавила гајењем и продајом дроге, уз јаке безбедносне мере.

Каталонска полиција је открила просторије за узгајање марихуане које су биле изоловане како би се избегло термичко откривање.

Осим дроге, заплењене су и 162 лампе, 163 трансформера, 23 филтера, неколико клима-уређаја, као и материјал за сађење. Полиција је открила и да су сви ови уређаји били незаконито прикључени на струју.

Лист наводи да све указује на то да су ухапшени били ангажовани у међународној дистрибуцији марихуане, након што су га култивисали и паковали под вакуумом.

Истрага је и даље у току, а нису искључена даља хапшења, пише Вангардија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи