Сумња се на самоубиство Србина у Грачаници

Полиција у Грачаници саопштила је да је беживотно тело, нађено јуче у насељу Падалиште, идентификовала као мушку особу српске националности Б. П. и навела да се за сада сумња на самоубиство.

РТК на српском језику преноси да је шеф истражне јединице Бобан Симоновић изјавио да је полиција у Грачаници у суботу нешто пре поднева обавештена о случају, додајући да је са полицијом на лице места изашао и дежурни лекар Хитне помоћи који је констатовао смрт.

"Истражне јединице наше станице су изашле на лице места и уочиле тело, не знамо за сада под којим околностима, али су видели да је било обешено о орах. Све јединице које су потребне у оваквим случајевима су изашле на лице места, као и државни тужилац. Урађен је увиђај и тело је пребачено на судску медицину у Приштини где се очекује да у току сутрашњег дана буде урађена обдукција, када верујем да ћемо имати више информација о томе на који начин је дошло до смрти", рекао је Симоновић.

РТК на српском језику је у суботу објавила да су радници ангажовани на одржавању манастирског винограда у насељу Падалиште у Грачаници пронашли беживотно тело мушке особе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво