Осморо повређених у четири удеса у Београду, међу њима и дете

У Београду је ноћас у четири саобраћајна удеса повређено осам особа, међу којима и петогодишње дете, рекла је за Тањг начелница смене у Хитној помоћи Мара Петровић.

У саобраћајној незгоди у 23:15, у улици Јустина Поповића, повређен је дечак старости пет година и девојка старости око 24 године. Они су превезени у Ургентни центар.

У 20:18 дошло је до саобраћајне незгоде на углу улица Емила Золе и Приштинске, а повређена је жена старости око 37 година која је превезена у Ургентни центар.

На углу Париске Комуне и Студентске у 01:45 је дошло до удеса у којем је мушкарац старости око 40 година задобио тешке повреде колена, а лакше је повређен мушкарац старости око 66 година. Они су превезени у КБЦ Земун.

У 06:43 догодио се удес на Обреновачком друму, на деоници после Остружничког моста, а на лице места су послате две екипе.

Прва екипа је збринула мушкараца старости око 28 година који је одбио даљи транспорт и мушкарца старости око 58 година којег је превезла у Ургентни центар.

Друга екипа Хитне помоћи је превезла мушкарца старости око 30 година у Ургентни центар.

Хитна помоћ је ноћас забележила 114 интервенција од којих 29 на јавном месту, а за помоћ су се током ноћи највише јављали срчани болесници.

"Јуче у току дана Хитна помоћ је интервенисала 110 пута од чега 32 на јавном месту", навела је др Петровић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи