Убиство у Новом Пазару

Двојица младића ухапшена су под сумњом да су одговорни за убиство једне и тешко рањавање две особе у ноћашњој пуцњави у центру Новог Пазара.

Мера задржавања Ифету П. (18) одређена је због основане сумње да је синоћ у улици Авноја у центру Новог Пазара из ватреног оружја усмртио Едиса Г. (24) и тешко ранио Сефедина Д. (27), који се терети за кривично дело тешко убиство и недозвољено држање оружја и експлозивних средстава.

Изету П. (22) мера задржавања одређена је због сумње да је тешко ранио Есада Г. и извршио кривично дело убиство у покушају.

У полицијском саопштењу се прецизира да је синоћ у 23.15 сати у улици Авноја због раније свађе дошло до међусобне туче између браће Ифета и Изета П. са једне, и браће Едиса и Есада Г. са друге стране.

Током туче Ифет П. је из пиштоља, за који није имао одобрење надлежних органа, испалио два хица у Едиса Г. и смртно га погодио.

Том приликом од истих хитаца тешке телесне повреде и устреле екстремитета задобио је Сефедин Д. који се у време пуцњаве налазио иза Едиса Г.

Ифетов брат Изет је ножем задао више удараца Есаду Г. и нанео му тешке телесне повреде.

Хирург новопазарске болнице Изет Тутић је  рекао да су двојица тешко повређених хируршки збринути и ван животне опасности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара