Србин убијен у Јоханезбургу, две особе тешко повређене

Четрдесетшестогодишњи Србин Д. К. убијен је када је у њега испаљено 30 метака у предграђу Јоханезбурга. Његова супруга и још један мушкарац су том приликом тешко повређени.

Супруга убијеног, такође српске националности, повређена је у пределу главе и хеликоптером је са другим повређеним превезена у најближу болницу, пренео је Блиц.

Неколико километара даље пронађен је запаљен аутомобил марке "мерцедес".

Локална полиција је саопштила да је до пуцњаве дошло у уторак око 14 сати по локалном времену, и додала да је у току истрага и да се трага за нападачима.

Како пишу локални медији, до убиства је дошло јуче око 14 сати, када су нападачи из белог "мерцедеса" пресрели БМВ у којем је био Србин и отворили ватру.

На возило је испаљено више од 30 метака, а Д. К., који је био за воланом БМВ, преминуо је на лицу места, пренео је Блиц.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи