Отац и ћерка страдали од удара струје

Петнаестогодишња Јована Асановић и њен отац Срђан страдали су од удара струје у Придворици код Бојника. Узрок су неисправне инсталације у стаји односно електрични апарат за мужу крава.

Директор лесковачке болнице Небојша Димитријевић рекао је за РТС да су девојчица и њен отац довезени из Бојника и да нису давали знаке живота.

Лекари су покушали реанимацију, али су око девет часова морали да констатују смрт оца, а пет минута касније и ћерке.

Јована (15) је јутрос кренула да помузе краве електричном музилицом. Нажалост, због лоших инсталација, ударила ју је струја. Отац Срђан (47) пожурио је да јој помогне, али је, нажалост, и он страдао.

"Све се десило око осам сати, када смо завршили истовар сена. Пошли смо да помуземо краве, укључили смо кабл и сестру је ударила струја. Отац је покушао да јој помогне, да је спасе", прича Јованин брат Никола Асановић.

Породица Асановић је веома угледна породица у Придворици, имају много крава и баве се пољопривредом.

Срђанов рођак Мицко истиче да су Асановићи поштени и радни људи, који су све сами стекли и чија су деца добри ђаци.

Срђан и Јована Асановић биће сахрањени сутра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво