У одвојеним полицијским акцијама, због дроге и оружја ухапшено 45 особа

Припадници Министарства унутрашњих послова, у сарадњи са надлежним тужилаштвима, у више одвојених акција у претходних неколико дана ухапсили су 45 особа због постојања основа сумње да су починили кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

У акцијама је заплењено 23,7 килограма дроге, од чега је 23,3 килограма марихуане, 40 стабљика марихуане, 262 грама амфетамина, 64 таблете екстазија, као и мања количина кокаина, хероина и хашиша.

На територији Крагујевца откривена је лабораторија за узгој марихуане у вештачким условима, док је на територији Београда откривена лабораторија за производњу уља канабиса. Због наркотика, ухапшено је 35 особа, док су против још 35 лица поднете кривичне пријаве у редовном поступку.

Одузето је и 28 пушака, од којих су четири аутоматске, 26 пиштоља, од којих су један аутоматски и један револвер, као и 3.259 комада муниције различитог калибра. Одузето је и 2,5 килограма експлозива, око 200 грама црног барута и 241 комад маневарске муниције.

Због оружја је ухапшено десет особа, док су кривичне пријаве у редовном поступку поднете против 29 особа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи