На београдском аеродрому непријављен нови “ролекс”

Цариници на аеродрому "Никола Тесла" спречили су да путница, Канађанка из Лондона, унесе у Србију сат марке "ролекс", вредан више од седамсто хиљада динара, који није пријавила у покушају да избегне увозне дажбине, саопштила је Управа царина.

Прекршај је откривен у зеленом контролном пролазу намењеном путницима који немају ништа да пријаве, а којим се упутила и Канађанка.

Царинска службеница послала је њен пртљаг на контролу рентгеном, а детаљним прегледом у кеси је пронађена празна кутија женског сата "ролекс".

На питање где се налази сат, путница је одговорила да је на њеној руци, а када ју је царинска службеница замолила да га скине са руке, уочила је да се на њему још налази заштитна фолија, што је потврдило сумњу да је сат нов.

У ранцу путнице је откривен и рачун за сат, чија је вредност већа од седамсто хиљада динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво