Испитана ћерка убијене певачице

Јана Марјановић, шестогодишња ћерка Зорана Марјановића осумњиченог за убиство супруге Јелене, саслушана је у Вишем јавном тужилаштву, потврђено је "Танјугу".

Портпарол Тужилаштва Татјана Секулић рекла је за Танјуг да је девојчица испитана у оквиру допуне истраге против Марјановића, коју је наложио Виши суд.

Према писању медија Марјановићеви адвокати су пренели да је девојчица потврдила његов алиби јер је рекла тужиоцу да је отац Зоран био све време уз њу у периоду када је њена мајка убијена на насиопу у Борчи 2. априла 2016. године.

Девојчица је испричала како је све време била са татом, да се мајка одвојила од њих пошто је отишла да трчи насипом и да је после неког времена више нису видели од жбуња.

Казала је да су потом пошли за мајком и да ју је отац све време држао за руку. Када су видели да од њене маме нема ни трага ни гласа позвали су полицију, преносе медији.

Против Марјановића је у току допуна истраге у Вишем јавном тужилаштву пошто му је Виши суд 20. марта вратио оптужницу од 9. фебруара и наложио да прибави одређене доказе ради бољег разјашњења стања ствари, у циљу испитивања основаности оптужнице.

Суд је тада, поред осталих доказа, наложио да се испита у својству сведока малолетна ћерка Зорана и убијене Јелене Марјановић.

Марјановић се од хапшења у септембру прошле године налази у притвору због узнемирења јавности.

Сумња се да је Јелени задао више удараца у главу, наневши јој вишетруке преломе лобање, након чега ју је потопио у канал.

Зоран Марјановић је ухапшен 15. септембра 2017. године, готово годину и по дана од убиства.

Он је и пре тога био привођен али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

На саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Београду, Марјановић је негирао да је убио супругу и поновио све што је и раније говорио на саслушањима у полицији.

Пре хапшења је у више наврата у медијима говорио о убиству, учествовао је у једном телелвизијском ријалити програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво