Два напада на продавце "Лица улице" у Београду

На "Фејсбук" страници часописа "Лице улице" објављено је да су у претходна два месеца, два продавца тог часописа нападнута на београдским улицама.

У поруци на Фејсбуку наводи се да су продавачице и продавци Лица улице особе које тешко долазе до посла.

"Суочавају се с разноврсним проблемима, од физичког и менталног инвалидитета, преко бескућништва, дуготрајне незапослености, борбе с болестима зависности или су корисници психијатријских услуга. У претходна два месеца, два наша продавца су нападнута на београдским улицама. Из тог разлога, поново апелујемо да им пружите подршку кад год сте у прилици и увек имате у виду различите ситуације у којима се свакодневно налазе", пише у поруци.

У њој се наводи да сваки осмех, разговор, купљени магазин, много значи.

"Имајте то у виду када их следећи пут сретнете", пише на Фејсбук страници часописа Лице улице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи