Оружана пљачка бензинске пумпе у Грачаници

Бензинска пумпа "Тим петрол" у Грачаници опљачкана је прошле ноћи, а како је наведено, пљачку су извела четворица наоружаних лица која су причала на албанском језику, док је из касе однето око 500 евра.

Власник пумпе Марко Михајловић je за Радио Грачаницу рекао да су пљачку извела четворица маскираних лица, која су била наоружана аутоматским пушкама.

"Све се догодило веома брзо, како ми је радник пренео, ударили су га и тражили новац. На срећу, врло брзо је наишао аутомобил са дугим светлима и пљачкаши су брзином светлости сели у ауто марке ‘поло‘ сиве боје и отишли", истакао је Михајловић.

Додао је да је полиција одмах дошла и направила записник о овом случају.

РТВ Грачаница је, како наводи, покушала да добије информације о том кривичном делу у полицијској станици, али није успела, јер је, како им је речено, данас нерадни дан.

Пре само неколико дана, председник општине Грачаница Срђан Поповић имао је састанак са представницима Кфора и полиције, који су обећали да ће повећати своје присуство на територији општине у циљу боље безбедносне ситуације, пренела је РТВ Грачаница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво