Полицајац нападнут при покушају блокаде Ибарске магистрале

Полицајца Н. Ј. (1990) напало је око 18.30, у месту Жупањац код Лазаревца, неколико oсоба које су покушале да блокирају Ибарску магистралу, саопштио је МУП.

Ухапшен је П. Ж. (1976), који је ударио полицијског службеника у пределу лица.

По налогу тужиоца, њему је одређено задржавање до 48 часова и против њега ће бити поднета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић најоштрије је осудио напад на полицијског службеника, наводи се у саопштењу МУП-а.

"Овакав мучки напад на припадника Министарства унутрашњих послова који је обављао редовну дужност на регулисању саобраћаја апсолутно је недопустив. Зато тражим најстрожу казну за осумњиченог који се усудио да нападне полицајца, јер само тако можемо послати јасну поруку да ће свако ко подигне руку на полицијске службенике добити адекватну казну", истиче министар Стефановић.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи