Ухапшен осумњичени за подвођење малолетница

Због сумње да је искоришћавао малолетнице за порнографију, које је запослио у свом угоститељском објекту, у Београду је ухапшен С. С. Други основни суд му је одредио притвор до 30 дана.

Осумњичени С. С. (1961) се терети да је као сувласник једног угоститељског објекта у Београду, од јуна прошле године до тренутка хапшења, без пријаве запошљавао малолетне девојке да раде као конобарице, шанкерице или у кухињи, наводи се уз саопштењу МУП-а.

Како се сумња, С. С. је искористио њихову наивност, обећавао им разне привилегије и новчану надокнаду, али им и претио, и са неколико малолетница имао сексуалне односе које је снимао мобилним телефоном.

Те снимке је потом користио да би их уцењивао да одржавају везу са њим, али и да би их приморао да имају сексуалне односе са другим мушкарцима за новац, истиче се у саопштењу.

Приликом хапшења, полиција је код њега пронашла мобилни телефон са снимцима сексуалног односа са малолетницама, као и друге снимке порнографског садржаја са малолетним особама.

С. С. се терети да је извршио кривична дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију, и подвођење и омогућавање вршења полног односа.

За та дела запрећена је казна затвора од три месеца до три године, као и подвођење и омогућавање вршења полног односа за које је запрећена казна од једне до осам година затвора.

У међувремену, власник кафића на Ади Циганлији саслушан је у Другом основном тужилаштву у Београду.

Након саслушања које је трајало врло кратко, Тужилаштво је предложило да му се одреди притвор.

Притвор до 30 дана му је одредио Други основни суд у Београду због опасности од бекства и ради спречавања утицања на сведоке, прецизирала је за Танјуг портпаролка суда Ирина Ковачевић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво