Ухапшени крадљивици каблова и опреме из "Колубаре"

Полиција је ухапсила три особе осумњичене да су крађом каблова и опреме Рударског басена "Колубара" оштетиле ЕПС за укупно пет милиона динара.

Двоје ухапшених су 5. јуна 2018. у Медошевцу пресекли бакарни тролни вод који напаја електричном енергијом индустријску пругу за превоз угља са површинских копова "Колубаре" украли око 90 метара вода и изазвали застој у раду у трајању од четири сата, саопштио је ЕПС.

Они су осумњичени за кривична дела тешке крађе и угрожавања безбедности саобраћаја.

Ухапшена је и једна особа која је из магацина ЕПС-овог огранка Колубаре украла 61 багерски зуб и полуосовину за радну машину.

ЕПС захваљује МУП-у Србије, припадницима Полицијске станице Лазаревац и Основног јавног тужилаштва у Лазаревцу на ефикасној акцији расветљавања тих кривичних дела.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи