Лажном полицајцу одређен притвор, оружје на вештачењу 

Други основни суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Данилу Тешићу (38) из Београда осумњиченом да се представљао као полицајац на Ибарској магистрали.

Лажни полицајац је претходно саслушан у тужилаштву које је предложило да му се одреди притвор.

Терети се за кривично дело лажно представљање, док се не извештачи оружје које је полиција пронашла у његовом стану, рекла је за Танјуг портпарол тужилаштва Милица Љубичић. 

Тешић се терети да је, управљајући возилом "ауди Q7" са светлосном сигнализацијом плаво-црвене боје, такозваним блинкерима, на ауто-путу, Ибарској магистрали и другим магистралним путевима заустављао учеснике у саобраћају.

Од њих је, представљајући се као полицајац, узимао новац за наводно извршене прекршаје.

Претресом стана осумњиченог, полиција је пронашла 11 пиштоља, девет пушака, пет легитимација које подсећају на полицијске, 15 ножева, четири оптичка нишана, два електрошокера и три двогледа.

Оружје је одмах упућено на вештачење како би се утврдило да ли је реч о ватреном оружју, или ваздушним и гасним пушкама и пиштољима.

Медији пишу да је Тешић бивши снајпериста, који је 1999. године био учесник борби на српској граници са Албанијом и сведок сукоба од Суве Реке до Јуника.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара