Четири удеса у Београду и 110 интервенција Хитне помоћи

У Београду су се ноћас догодиле четири саобраћајне незгоде, а Хитна помоћ је имала 110 интервенција од којих 27 на јавном месту, рекао је "Танјугу" портпарол Хитне помоћи Мирко Лутовац.

Према његовим речима, прва незгода се догодила у 22.00 на Миријевском венцу када је повређен мушкарац старости око 28 година који је збринут и превезен на Војномедицинску академију.

У улици Војводе Мицка у 22.48 дошло је до удеса у којем је повређена жена старости око 54 године која је превезена на ВМА.

Лутовац је казао да се саобраћајна незгода догодила и на Батајничком друму у 23.57, али да су повређени одбили лекарски транспорт.

У 02.04, у удесу у Устаничкој улици, повређена су двојица младића старости око 25 и 26 година и девојка старости 21 годину који су збринути и вожени на ВМА.

Хитној помоћи су се за помоћ од хроничних болесника ноћас јављали срчани болесници и астматичари, казао је Лутовац и додао да астматичарима посебно не погодују временски услови у протеклих неколико дана.

Хитна помоћ је јуче током дана забележила 151 интервенцију од којих 56 на јавном месту и шест саобраћајниох незгода у којим је повређено шест особа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво