Градина, откривен товар стероида и тестостерона

Цариници су на улазу Терминала Градина, у бугарском камиону запленили чак 58.000 таблета и преко 550 инјекција стероида и тестостерона у вредности од преко 6,5 милиона динара.

Прекршај је откривен 2. јуна у камиону бугарских регистарских ознака којим је држављанин Бугарске из Ћустендила транспортовао алуминијумске делове из те земље ка Италији.

Камион је на гранични прелаз стигао без царинских обележја (пломбе), а роба коју је превозио је прегледана и упоређена са приложеном документацијом.

Приликом прегледа царински службеници су открили две непријављене кутије идентичне другима, али са непријављеним и недозвољеним садржајем, наводи се у саопштењу Управе царина.

Реч је, наиме, о лековима, и то о готово 700 паковања таблета стероида "мастерон", "анавар" и других, које користе бодибилдери и дизачи тегова за увећање мишићне масе, преко 550 тестостеронских инјекција "андропен" и "сустанон", али и око 30 гелова "тостерекс" за повећање тестостерона у крви и побољшање потенције.

Вредност заплењене робе је нешто већа од чак 6,5 милиона динара, а возач је цариницима рекао да је спорни товар његов и да га је лично ставио у товарни део камиона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво