Нападачу на тужиоца одређен притвор до 30 дана

Други основни у Београду одредио је притвор до 30 дана Дејану Драгосавцу, осумњиченом за напад на заменика тужиоца за организовани криминал Сашу Иванића.

Судија за претходни поступак је окривљеном одредио притвор због опасности да би могао да утиче на сведоке, рекла је за Танјуг портпаролка суда Ирина Ковачевић.

Други осумњичени је пуштен да се брани са слободе након саслушања у тужилаштву, али остаје под истагом у овом предмету.

Обојици се на терет ставља кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Медији су пренели да је Драгосавац дизач тегова и параолимпијац, а други осумњичени је његов тренер Никола Алиломов.

Они су били ухапшени у уторак врло брзо након инцидента који се догодио у Устаничкој улици испред зграде Специјалног суда, након конфликта у саобраћају.

Тужиоца је тада, после препирке, Драгосавац руком ударио у главу, а затим побегао у непознатом правцу, док је, према писању медија, Иванић завршио у Ургентном центру.

Иванић је заменик тужиоца за организовани криминал који заступа оптужницу против Дарка Шарића и осталих оптужених за шверц кокаина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се