Судар два аутобуса и аутомобила, осамнаесторо повређених

Код Карађорђевог парка у Београду дошло је до удеса два аутобуса и аутомобила. Међу осамнаест повређених је и двоје деце, јавља репортер РТС-а. Нико није животно угрожен. Саобраћај нормализован.

До удеса је дошло око 15.30, када су се у спорој коловозној траци сударили аутомобил и два аутобуса приватних превозника, који раде на градским линијама 47 и 48.

Аутобуси су се кретали од Аутокоманде према Храму Светог Саве, а један од возача тврди да је у возилу дошло до наглог убрзања, и да он није могао да задржи контролу. Оштећен је аутомобил који се кретао испред аутобуса.

У удесу је повређено 18 особа, које су превезене у Ургентни центар и Институт за ортопедију. Међу повређенима је било и двоје деце, од којих је једно пуштено кући, а друго је и даље на дијагностици.

Једна жена је задобила тежу повреду лица, док су остали лакше повређени. На место несреће упућено је шест лекарских екипа, речено је РТС-у у Хитној помоћи.

На месту удеса је било људи који су одбили лекарску помоћ.

Трамвајски саобраћај, који је од 15.35 био заустављен на Булевару ослобођења, нормализован је око 17.00.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво