Несрећа у Београду - једна особа погинула, шесторо повређено

Мушкарац старости око 60 година преминуо је ноћас услед повреда задобијених у саобраћајној несрећи која се догодила на ауто-путу код искључења за Бежанијску косу, а у том удесу су још тешко повређене четири особе и две лакше, рекла је "Танјугу" портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура.

Несрећа се догодила синоћ у 23.51 када су се сударили аутомобил и комби, а на место удеса изашле су четири лекарске екипе.

Тешке, вишеструке повреде у том удесу су задобила три мушкарца старости 28, 30 и 38 година и 30-годишња жена, а лакше су повређене две жене старости око 26 и 27 година.

Они су сви одвезени у Ургентни центар, а 60-годишњи мушкарац је такође довезен у Ургентни центар на реанимацију, али није преживео.

У 19.30 синоћ дошло је до удеса на углу Љутице Богдана и Булевара мира при чему је лакше повређен пешак старости око 36 година.

У Улици Старине Новака прекопута текстилне школе лакше повреде у саобраћајној незгоди је задобио мушкарац старости око 28 година који је, потом, превезен у Ургентни центар.

Пешак старости око 49 година такође је лакше повређен у саобраћајној незгоди која се догодила на Славији у 22.20.

У Ресавској улици код СКЦ-а, дошло је до удеса у којем је лакше повређен мотоциклиста старости око 35 година.

Стотину интервенција током ноћи  

Хитна помоћ је ноћас имала 100 интервенција од којих 24 на јавном месту, а за помоћ су се од хроничних болесника највише јављали астматичари, казала је Мацура и додала да су се такође јављале алкохолисане особе и истакла да је било и туча.

Како је рекла, код Победника на Калемегдану је позлило навијачу и он је превезен на ВМА, а један мушкарац је повређен током фудбалске утакмице и збринут је на лицу места.

Јуче у току дана Хитна помоћ је забележила 131 интервенцију од којих 45 на јавном месту и седам саобраћајних незгода од којих је једна била са тешким повредама када је у 9.25, на Обреновачком путу идући од Аде ка Жлезнику, аутобус ударио два мушкарца пешака старости око 19 и 30 година. Они су потом превезени на реанимацију Ургентног центра.

Јуче у 15.45 у улици Лепосаве Вујовић у Белим Водама у Железнику жена два пута у стомак убола ножем мушкарца.

Он је превезен у Ургентни центар, а она у полицијску станицу у Љешкој, казала је Мацура и додала да се највероватније ради о мајци и сину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво