Пала бина на етно-фестивалу у Зрењанину, троје повређено

Једнa особа је тешко, а две су лакше повређене када се око 15 часова у Зрењанинском насељу Багљаш током фестивала "Банатска прича" урушила бина, јавља дописник РТС-а. Ухапшен власник фирме која је поставила конструкцију.

До повреда је дошло када се део монтажне конструкције обрушио у току фестивала.

Након пада конструкције тешко је повређена водитељка програма Б. Ј. која је остала прикљештена између дела конструкције и стола.

Трагедија је могла бити већа јер се у тренутку несреће на бини налазило више људи.

Неколико сати ту су се смењивала културно-уметничка друштва која су изводили програм, а међу њима било је највише деце која на срећу нису повређена.

Припадници Министарства унутрашњих послова су ухапсили и по налогу Основног јавног тужилаштва у Зрењанину, одредили меру задржавања Д. Ш. (50) из Сремске Каменице, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко дело против опште сигурности, саопштила је Полицијска управа у Зрењанину.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Зрењанину.

 

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи