Лазукићу продужена забрана приласка Наташи Беквалац

Први основни суд продужио је Луки Лазукићу меру забране приласка и комуникације са супругом, певачицом Наташом Беквалац.

Ова мера може да траје до окончања кривичног поступка који се против њега води због сумње да је извршио породично насиље над супругом, прецизирала је за Танјуг портпаролка суда Ивана Рамић.

Лазукић се сумњичи да је Наташи Беквалац нанео лаке телесне повреде у ноћи између 12. и 13. априла.

У Тужилаштву се наставља извођење доказних радњи поводом кривичне пријаве Наташе Беквалац против Лазукића за насиље у породици, након чега ће бити одлучено да ли ће он бити оптужен или не.

Лазукић на саслушању код тужиоца није негирао да је сукоба између њега и Наташе било, али је негирао да ју је тукао и шутирао. 

Он је против супруге поднео кривичну пријаву због лажног пријављивања, али ће о тој пријави Тужилаштво одлучити након окончања поступка за насиље у породици.

Осим тога, он је поднео и кривичну пријаву против њеног оца Драгослава Беквалца због кривичног дела насиље у породици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво