Хоргош, заплењено 18,5 килограма таблета у коферу из аутобуса

Цариници су на граничном прелазу Хоргош, у сарадњи са полицијом, током међународне операције "CATalyst2", запленили око 18,5 килограма таблета, за сада непознатог хемијског састава. Сумња се да је реч о наркотику, што ће потврдити детаљније анализе.

Операција "CATalyst2" посвећена је борби против трговине новим психоактивним супстанцама.

Кофер у коме је пронађено 15 пакета са таблетама беле боје са ознаком "М1" налазио се у пртљажном простору аутобуса београдских регистарских ознака, који саобраћа на релацији Београд-Беч. 

Испоставило се да кофер припада путнику који је у Новом Саду купио карту до Будимпеште, ставио свој кофер у пртљажник, али се није укрцао у аутобус, што су возачи тек касније приметили, наводи се у саопштењу Управе царина. 

Таблете је ради даљег вештачења преузела полиција, а возачи су након извршеног увиђаја наставили путовање са преосталим путницима. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво