Туча у Геронтолошком центру – преминуо мушкарац

Седамдесетседмогодишњи Ж. К. из Параћина, кога је 15. априла у Геронтолошком центру у Јагодини ударио колега П. С. (52) из Краљева, преминуо је у Општој болници и Ћуприји. Осумњиченом одређен притвор до 30 дана.

Обдукцијом је утврђено да је узрок смрти Ж. К. излив крви у мозак, речено је Танјугу.

"Осумњичени П. С. се терети да је 15. априла у Геронтолошком центру у Јагодини, чији је корисник, више пута ударио 77-годишњег мушкарца, који је од задобијених повреда преминуо четири дана касније", саопштила је полиција у Јагодини.

П. С. је одређено задржавање до 48 сати, а након саслушања, "судија за претходни поступак Вишег суда у Јагодини одредио му је притвор до 30 дана".

Локални медији пишу да је П. С ударио Ж. К. због даљинског управљача за телевизор јер се нису могли договорити који програм да гледају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво