Хоти: Припадник косовске полиције тешко повређен у тучи

Припадник косовске полиције српске националности тешко је повређен у тучи која се догодила у раним јутарњим часовима на северу Косовске Митровице, изјавио је за "Танјуг" заменик команданта косовске полиције у Северној Митровици Бесим Хоти.

Према његовим речима, до туче је дошло око 3 сата и 30 минута у улици Лоле Рибара у северном делу Косовске Митровице, када је други припадник косовске полиције, такође Србин, З. П. нанео тешке телесне повреде службеном лицу П. Б.

"У питању је кривично дело напад на службено лице и наношење тешких телесних повреда. Случај је окарактерисан као тешка телесна повреда зато што је службеном лицу поломљен нос, што су показали налази доктора медицине у Митровици", рекао је Хоти.

Навео је да полицајци јесу припадници косовске полиције, али да они нису у саставу дирекције полиције Митровица Север, већ раде у другом региону, као и да су током инцидента били у цивилу.

"Ми смо предузели све истражне мере, дужни смо кад год су у питању припадници косовске полиције, умешани у било какво кривично дело, да у истрагу укључимо и Инспекторат косовске полиције као независан орган, тако да су и они у тој процедури заједно са истражном полицијом на овом случају", рекао је Хоти и додао да је државни тужилац обавештен о овом случају.

Како је навео, све даље процедуре и одлуке о припаднику косовске полиције који је осумњичен у овом случају зависиће од даљег истражног рада Инспектората косовске полиције у сарадњи са тужиоцем надлежним за овај случај.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи