Пронађено тело радника на кога се обрушио отпад

Тело радника Б. С. (56) који је нестао у обрушавању отпада на депонији Голо Брдо, код Новог Пазара, пронађено је данас око 12 часова.

"Пре десет минута је пронађено тело несталог радника. Немамо никаквих информација", рекао је Танјугу директор ЈКП "Градска чистоћа" Емин Омеровић.

Страдали багериста, према речима његових колега који су заједно са спасилачким екипама ватрогасне службе и полиције трагали за несталим, пронађен је у близини багера.

На лицу места су истражни органи који ће утврдити како је дошло до ове несреће и да ли је могла бити избегнута. 

Б. С. је нестао у суботу поподне након што се, према Омеровићевим речима, око 15 часова обрушио отпад на њега.

Омеровић је тада рекао да у питању радник приватне фирме која је недавно ангажована за равнање и санирање депоније.

"Несрећа се десила око 15 часова када се обрушила огромна количина отпада која је багер носила готово стотину метара. Нажалост, возач није успео да искочи из возила и сумња се да је затрпан", рекао је Омеровић.

У моменту хаварије на депонији су се налазила још два радника. Возач камиона, који је превозио одпад, успео да искочи и да се спаси и задобије само лакше телесне повреде, док је пословођа прошао без повреда. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара