Притвор осумњиченом за убиство Татона

Дејану Станковићу, званом Џексон, ухапшеном због сумње да је учествовао у убиству француског држављанина Бриса Татона, одређен притвор до 30 дана.

Београдска полиција ухапсила је Дејана Станковића (29) званог Џексон, због основане сумње да је учествoвао у извршењу кривичног дела тешког убиства над француским држављанином Брисом Татоном.

Осумњичени Дејан Станковић је, уз кривичну пријаву, приведен дежурном истражном судији Окружног суда у Београду, саопштено је из кабинета министра унутрашњих послова.

Портпарол Суда Ивана Рамић изјавила је Танјугу да је истажни судија саслушао Станковића, одредио му притвор до 30 дана и покренуо истрагу због кривичног дела тешко убиство.

Станковићу је притвор одређен због опасности да би могао да утиче на сведоке, због висине запрећене казне за то дело, као и због околности под којима је дело извршено, рекла је Рамићева.

У Окружном суду у току је истрага против 14 осумњичених за учешће у убиству Бриса Татона, навијача француског фудбалског клуба "Тулуз",  од којих су двојица у бекству, док се против једног осумњиченог истрага води због кривичног дела помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела и он се једини брани са слободе.

За Ђорђем Прелићем и Дејаном Пузагићем расписане су потернице због бекства, а они се сумњиче да су организовали напад на француског навијача.

Татон, који је тешко повређен 17. септембра, када је група хулигана напала у центру Београда француске навијаче уочи почетка фудбалске утакмице Партизан - Тулуз, преминуо је 29. септембра у Ургентном центру.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи