Четрнаест повређених у незгодама у Београду

У Београду се ноћас догодило десет саобраћајних удеса у којима је повређено 14 особа, међу којима три малолетне особе.

Портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура изјавила је да се у 19.05 догодила се незгода на углу Крунске и Смиљанићеве улице, а повређена особа је збринута на лицу места.

У 19.23 догодила се незгода на улазу у Чубурску из Шуматовачке улице услед чега је повређена једна одоба која је превезена на ортопедију КБЦ Звездара.

На Вождовцу је у 18.35 код Oсновне школе "Бранисав Нушић" у улици Димитрија Маринковића дошло до незгоде у којој су повређени двојица младића од 21 и 20 година и девојка од 17 година, а сво троје су превезени на Институт за ортопедију на Бањици.

У 20.11 дошло је до незгоде на Миријевском булевару код броја 30 у којој је повређена деветогодишња девојчица. Она је задобила тупе повреде десне надлактице и одвезена је у Дечју клинику Тиршова.

Њена мајка која је била са њом, одбила је даљи транспорт и упутила се са ћерком.

На Батајничком друму после скретања за Земун поље преврнуо се аутомобил у канал у 20.41, а особа која је учествовала у тој незгоди је негирала тегобе.

На Пупиновом мосту од Борче ка Земуну у удесу који се догодио у 22.45, жена старости око 33 године задобила је повреде грудног коша и колена, а мушкарац старости око 34 године повреде грудног коша и десне ноге. Они су превезени у КБЦ Бежанијска коса.

Удес се догодио на ауто-путу код обилазнице ка Сурчину у 23.09 при чему је 13-годишња особа претпрпела истегнуће врата, а превезена је у Тиршову.

Удес се догодио и на раскрсници између Зрењанинског пута и улице Ивана Милутиновића у 00.20, а учесници удеса су одбили даљи превоз.

На Теразијама код хотела "Москва" оборен је мотоциклиста у 02.28, услед чега је проклизао али није повређен.

На Овчанском путу код броја 55 у 02.32 у удесу су повређене две особе које су одбиле превоз до болнице.

Од хроничних болесника за помоћ су се ноћас највише јављали астрматичари, срчани, особе са хипертензијом и малигнитетима, рекла је Мацура и додала да је Хитна помоћ ноћас забележила 95 интервенција од којих 19 на јавном месту.

Јуче у току дана Хитна помоћ је имала 144 интервенције од којих 47 на јавном месту, а догодило се седам саобраћајних незгода у којима је било повређено 11 особа, рекла је Мацура.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво