Пожаревац, полицајац ранио нападача у ногу

Ј. З. из Острова код Костолца ухапшен је синоћ након што се сукобио са полицијом која је реаговала по пријави за психичко насиље у породици, преноси пожаревачки портал Боом 93, позивајући се на изворе блиске Основном јавном тужилаштву у Пожаревцу.

Инцидент се догодио у породичном домаћинству у селу Острову, након што су Ј. З. полицији пријавиле мајка и баба за психичко насиље.

Како РТС незванично сазнаје, по доласку полиције, Ј. З. је упућивао претње, а једног полицијаца је ударио електричним пендреком. Полицајац је у самоодбрани употребио ватрено оружје. Нападачу је пуцано у ногу и након тога је онеспособљен и ухапшен.

Задобио је прострелну рану десне потколенице, али није реч о опасној повреди, потврдио је за РТС доктор Данко Николић, директор Опште болнице у Пожаревцу. Николић је такође рекао да се врше анализе како би се утврдило да ли лице болује од ХИВ-а. 

Реч је наводно о особи која је наркоман. Против Ј. З. ће бити поднета кривична пријава за напад на службено лице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи