Шесторо повређених у три удеса у Београду, међу њима и дете

У Београду је ноћас у три саобраћајна удеса лакше повређено шест особа, укључујући дете, а у Жаркову је убодом ножем тешко повређен један мушкарац, рекла је портпаролка Хитне помоћи др Нада Мацура.

У саобраћајној незгоди у 19.02 на углу улица Едварда Грига и Славка Миљковића у Реснику, оборено је дете, које је ударило главом у шофершајбну.

Дете је са тупом повредом главе и грудног коша превезено у Ургентни центар, рекла је Мацура.

У 21.54 на углу Кружног пута и Кумодрашке, 31-годишњи мушкарац задобио је лакшу повреду и превезен је у Ургентни центар.

У 02.24 на углу Ђевђелијске и Бранка Крсмановића четири особе су лакше повређене – две девојке од 23 и 22 године и два младића од 23 и 20 и превезени су у Ургентни центар, рекла је Мацура.

Хитна помоћ имала је и интервенцију у 00.01 часова због убода ножем у бутину у кафићу у Жаркову. Због тешке повреде особа је превезена у Ургентни центар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво