Приведено троје Срба у Косовском Поморављу

Три особе српске националности су приведене, а једна међу њима је задржана у акцији косовске полиције у селима Ранилуг и Кормињане, речено је РТС-у у полицији.

Косовска полиција организовала је акцију контроле у потрази за оружјем, рекао је портпарол косовске полиције Баки Кељани.

Додао је да је привођење и притвор наредио надлежни судија на терену.

У акцији под називом "Морава" полиција је претресла четири различите локације, стамбене куће и пратеће просторије у којима су пронађени митраљез АК-47 (калашњиков) са четири оквира за муницију, тромблонске мине, сандук са 1.200 метака калибра 7,62 милиметра, ловачка пушка, два борбена ножа.

Полиција је конфисковала 29.170 швајцарских франака, 5.000 долара и 7.720 евра.

У вишесатној акцији су учествовали припадници специјалних полицијских снага РОСУ, под пуном опремом.

Српски извори у том делу Косовског Поморавља пренели су РТС-у да су у акцији приведени Дејан Цветковић (35), радник општине Ранилуг, Миланка и (52) Божидар Цветковић (70) из Кормињана.

Како јавља дописник РТС-а, прво су претресли локал у власништву Ненада Цветковића, a мештанима су показивали слику власника.

Потом су претресли породичну кућу Цветковића у Кормињану, и том приликом привели су његову супругу и оца Божидара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи