Пуцњава у Новом Пазару, рањена девојка

Млађа женска особа рањена је ватреним оружјем у Новом Пазару. Повређена девојка налази се ван животне опасности. Ухапшена двојица осумњичених.

Портпаролка здравственог центра Нови Пазар Суада Гицић Скендери рекла је да је девојка примљена је у новопазарску Општу болницу са устрелном раном карличне и глутеалне регије.

"Девојка стара 18 година из Београда примљена је на хируршко одељење Опште болнице у Новом Пазару са устрелном раном десне илијачне (карличне) и глутеалне регије", додала је Гицић Скендери.

Навела је да пацијенткиња није витално угрожена и да нису констатоване повреде виталних органа.

Према њеним речима, повређена девојка ће због даље дијагностике и лечења бити упућена у Београд.

Због сумње да је пуцао у девојку, припадници полицијске управе у Новом Пазару ухапсили су А. Љ. Њему се на терет ставља убиство у покушају и недозвољено ношење оружја.

Такође, ухапшен је и  Е. Н. који се сумњичи да је помагао починиоцу овог дела, рекао је Танјугу виши јавни тужилац Едис Арифовић. 

Њима је одређено задржавање до 48 сати.

Према наводима појединих медија, повређена девојка се бави певањем.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи