Пет и по година затвора за обљубу малолетнице

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на пет и по година затвора Миодрага Ђорђевића (49) из Лазаревца због обљубе малолетнице Л. М. (14).

Том одлуком која је данас објављена на сајту суда, Апелациони суд је одбио све жалбе и потврдио првостепену пресуду којим је Ђорђевић осуђен за кривично дело обљуба над дететом.

Оштећена је упућена да у парници остварује имовинско-правни захтев.

Детаљи пресуде нису наведени, а медији су раније навели да је девојчица другарица Ђорђевићевог сина, у којег је наводно била заљубљена.

Медији су пренели да је Виши суд утврдио да је од септембра до 27. децембра 2015. више пута у колима, као и у свом стану осуђени додиривао Л. М. тврдећи да ако жели да буде са његовим сином мора прво да буде са њим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво