У Батајници погинуо пешак, два удеса на Газели

Мушкарац стар 61 годину погинуо је јутрос на улазу у Батајницу. Хитна помоћ је ноћас имала укупно 103 интервенције од којих 28 на јавном месту, а догодило се седам саобраћајних незгода.

Несрећа у којој је страдао пешак се догодила око 6.15, а у току је увиђај на старом Батајничком путу. Возила се крећу наизменично, а гужве су велике.

У 19.15 сати у Улици Ребеке Вест, код ОШ "Десанка Максимовић" на Звездари, 30-годишњи мушкарац задобио је повреде главе и, у конфузном стану, пребачен на реанимацију у Ургентни центар.

Неколико минута касније, у Улици Драгице Кончар код броја 8 лакше је повређен 35-годишњи мушкарац у својству пешака и, такође, превезен у Ургентни центар.

Лакше повреде задобио је и 25-годишњи мушкарац у Улици Агостина Нета код броја 22, у 20.21 часова, и потом пребачен у КБЦ "Земун".

На Газели су се протекле ноћи догодиле две саобраћајне незгоде, а у првој - у 23.48 сати, у смеру ка Новом Београду, лакше су повређени 58-годишњи мушкарац и 49-годишња жена, и превезени у Ургентни центар.

У другој саобраћајној незгоди на Газели, која се догодила у 00:54 сати у смеру ка Шиду, повређен је 57-годишњи мушкарац, који је потом пребачен у Ургентни центар.

У исту установу превезена је и 32-годишња женска особа, након што је лакше повреде задобила на Зрењанинском путу у 05.32 сати, код броја 123.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи