Потврђено хапшење групе страних држављана

Председник Србије Александар Вучић потврдио је да је ухапшена група страних држављана и оценио да се не ради о било чему "посебно опасном".

Александар Вучић је, одговарајући на питања новинара, на заједничкој конференцији за новинаре са америчким сенатором Роном Џонсоном, рекао да је неке информације добио, али да ће тек вечерас имати састанак са људима који су детаљније упознати са свим што се дешавало.

"Имали смо један случај, који је био нешто озбиљнији у претходном периоду, али за овај данас не мислим да је тог нивоа", казао је Вучић.

Указао је да није било само америчких држвљана, већ и из других земаља, и да не мисли да је овај случај повезан са ранијим хапшењем.

"Да не говорим ништа док не добијем извештај безбедносне службе Србије", нагласио је Вучић.

Почетком месеца у Београду је уахпшен амерички држављанин, бивши маринац, код којег је пронађен пиштољ са избрисаним бројем, а медији су спекулисали да је спремао атентат.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи