Двоје повређених у два удеса у Београду, преминула жена на Врачару

У Београду су се ноћас догодиле две лакше саобраћајне незгоде у којима су повређена два мушкараца, а на Врачару је једна жена преминула, рекла је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура, напоменувши да узрок њене смрти још није утврђен.

У удесу у Булевару Николе Тесле на Новом Берограду дошло је до саобраћајне незгоде у којој је мушкарац старости око 44 године претрпео лакше повреде, истегнуће врата, након чега је збринут на лицу места.

У 23.09 на Звездари у улици Панте Срећковића у саобраћајној незгоди је лакше повређен мушкарац старости око 52 године који је такође збринут на лицу места.

Екипа Хитне помоћи је у 23.21 у улици Стојана Протића на Врачару констатовала смрт жене старости око 70 година.

"Претпоставља се да је тој жени позлило, да се највероватније спотакла и пала преко грејалице и да се највероватније не ради о насилној смрти", рекла је Мацура и додала да ће обдукцијом бити утврђен узрок смрти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво