Случај убиства Ивановића, ухапшени полицајци пуштени на слободу

Двојица косовских полицајаца, ухапшена због сумње да су манипулисали доказима у случају убиства Оливера Ивановића, пуштена су на слободу, потврдио је за РТС главни тужилац Основног тужилаштва у Митровици Шућри Суља.

Тужилаштво је у понедељак увече затражило од суда једномесечни притвор за осумњичене припаднике КП, иначе српске националности, али је суд то одбио.

Полицајци су ухапшени у суботу због сумње да нису ваљано заштитили место злочина.

"Били су на дужности и нису ваљано обавили посао", рекао је тада тужилац који води истрагу о убиству Ивановића, Њази Реџа.

Портал Коссев пише да су се полицајци Ж. Ј. и Д. М., према изворима, сумњичили да су узели чауру са лица места и да је нису предали заједно са другим доказима.

Оливер Ивановић, лидер Грађанске иницијативе СДП, убијен је 16. јануара испред седишта странке у Северној Митровици.

Ивановић је погођен са шест метака из пиштоља "дуга деветка", показали су налази обдукције.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи