Туча миграната у Обреновцу, три особе повређене

У тучи миграната у прихватном центру у Обреновцу, повређене су три особе које су збринуте у Ургентном центру, сазнаје "Танјуг".

До туче је дошло због крађе око 16.30 сати, у једној од соба у касарни "Бора Марковић" у Обреновцу, где се налази Прихватни центар.

Мигранти су лакше повређени од удараца и оштрог предмета, највероватније ножа.

Поједини медији су пренели да је у тучи учествовало чак неколико десетина миграната различитих националности и да је до туче дошло због мобилног телефона.

Према тим информацијама, један од миграната је убоден ножем у ногу. 

Светлана Палић из Комесаријата за избеглице каже да су брзо дошли Хитна помоћ и полиција и да се стање после сат времена нормализовало.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи