Бачка Паланка, ухапшени због сумње да су опљачкали породичну кућу

Новосадска полиција ухапсила је Д. Г. (33), Б. З. (32) и Н. М. (28) због сумње да су синоћ у Бачкој Паланци развалили врата на једној породичној кући и претили власнику да ће га исећи ножем, починивши тако кривично дело разбојништво.

Осумњичени су да су из куће изнели телевизор, мобилни телефон и око 55.000 динара, наводи у саопштењу новосадске полиције.

Оперативним радом осумњичени су убрзо пронађени и ухапшени у акцији бачкопаланачке полиције и Интервентне јединице новосадске полиције.

У саопштењу се додаје да је приликом хапшења пронађен нож којим је, како се сумња, учињено кривично дело, а полиција је пронашла украдене ствари и вратила их власницима.

Тројица осумњичених задржани су до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца коме ће бити доведени на саслушање.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи