Пронађене људске кости код Гњилана

Косовска полиција за регион Гњилана је саопштила да су поред гробља у српском селу Ранилуг пронађене кости умотане у јорган за које се сумња да су људске.

Портпарол Косовске полиције за регион Гњилане Исмет Хашани каже да је полиција пре неколико дана добила обавештење од особе која одржава сеоско гробље да је у близини ограде пронађен јорган у коме су се налазиле кости за које се сумња да су људске.

Увиђај на лицу места извршили су припадници Косовске полиције, Регионална јединица за истраге, заједно са крим-техником и државни тужилац. На лицу места биле су и јединице из Института за судску медицину, а током увиђаја утврђено је да су кости људске.

"Према стању костура верује се да је овај људски леш старији од годину дана", наводи Хашани.

Кости су пребачене у Институт судске медицине у Приштини и у току недеље биће урађена обдукција да би се утврдили пол, време и узрок смрти, наводи Хашани.

Истражитељи Косовске полиције настављају истрагу о овом случају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво