Осуђен на 12 година затвора због силовања две Београђанке

Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио на 12 година затвора Мирослава Димовића (38) из Суботице због силовања две Београђанке крајем 2015. године.

Том одлуком, која је објављена на сајту суда, одбијене су све жалбе и потврђена првостепена пресуда Вишег суда у Београду, а Димовићеве жртве су упућене да имовинско-правни захтев остваре у парничном поступку.

Медији су писали да је Димовић повратник, који је 2004. године осуђен на шест и по године затвора због силовања једне Суботичанке.

Током суђења, он је признао кривицу и изразио кајање за своја недела.

Димовић је 21. децембра 2015. године једну девојку силовао на земљаној стази између ауто-пута и стамбених зграда у Земун пољу, пошто ју је претходно пратио неосветљеним путем.

Убрзо је пресрео и своју другу жртву коју је приметио у градском превозу и пратио је до њеног стана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво