Мушкарац убијен из ватреног оружја на Врачару

У Београду је протекле ноћи убијен мушкарац на Врачару, рекла је портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Како РТС сазнаје, реч је о држављанину Црне Горе, који је одраније познат полицији.

На Врачару је пре поноћи убијен држављанин Црне Горе Д. Б. Директор полиције Владимир Ребић рекао је за РТС да је мушкарац одраније познат црногорској и српској полицији и да све указује да се ради о обрачуну између криминалних група. 

"Радимо на идентификацији починиоца убиства, али друге информације не бих смео да дам због истраге", рекао је Ребић. 

Према речима Наде Мацуре, полиција је у 23.15 Хитној помоћи предала позив за интервенцију у Улици Интернационалних бригада 50, због пуцања, а лекарска екипа је на лицу места констатовала смрт мушкарца. 

Прва саобраћајна незгода се протекле ноћи догодила у 3.08 на "Газели", у правцу ка Новом Београду, при чему су лакше поврђена два мушкарца и превезена у Ургентни центар.

У 5.26 сати, на углу Угриновачке и Новоградске улице у Земуну, лакше повреде главе задобиле су три особе, након чега су такође пребачене у Ургентни центар.

Хитна помоћ је ноћас имала укупно 121 интервенцију, од којих 16 на јавном месту, а од хроничних болесника највише су се јављали пацијенти са болом у грудима, срчани и хипертоничари, док је било и случајева шлогова и забележен уобичајен број алкохолисаних.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво