Нестала девојчица код Сремске Митровице

Девојчица Јованa Крунић (13) из Мартинаца код Сремске Митровице нестала је 12. децембра ове године у поподневним сатима.

Како незванично сазнаје Сремска ТВ, девојчица је 12. децембра кренула на час фолклора и више се није вратила.

На себи је носила црне хеланке, зелени прслук, црну јакну и розе ранац са опремом за тренинг.

Јована има смеђу косу, смеђе очи и крупније је грађе. Мобилни телефон јој није активан од момента нестанка. Читав случај пријављен је полицији истог дана око пола осам увече.

Јована у Мартинцима живи у хранитељској породици.

Према извору блиском Сремској телевизији, Јована је тог дана виђена у оближњем трговинском објекту, где је упитала да ли имају лимун у продаји и рекла да ће у повратку свратити по исти. Није се вратила.

На часу фолклора, сазнаје незванично Сремска ТВ, Јована се није појавила, а последњи пут виђена је на Железничкој станици у близини куће.

Најпре се претпостављало да је Јована са биолошком мајком, међутим та сумња доведена је у питање оног момента када се, према незваничним сазнањима, биолошка мајка јавила током данашњег дана у полицију и рекла да дете није са њом. 

Јована се води као нестала и на интернет страни Регистра несталих особа, а свако ко има информацију о овој девојчици може се јавити најближој полицијској станици.

Сремска телевизија незванично сазнаје да је реч о детету са посебним потребама и да је ово њено прво измештање у хранитељску породицу у којој борави од августа ове године.

Према извору Сремске ТВ, полиција је расписала потрагу за несталим дететом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи